logo
logo VagonApp Platforma për Biznese

Informohu për të gjitha Publikimet e reja të Tenderëve dhe Granteve çdo ditë me email dhe SMS

SHËRBIMI I NJOFTIMEVE

Merrni njoftimet cdo ditë me email apo SMS.

Publiko Tender, Grant, Investim

Publikohet në platformë dhe dërgohet njoftimi tek klientët tanë.

Tendera Aktive 130
Grante Aktive 48
Vlera e Tenderave dhe Grante Aktiv 29 430 261,77 €
MINISTRIA PËR KOMUNITET DHE KTHIM Pastrimi i veturave të MKK-së”
Data e Publikimit : 6/18/2024
Afati : 6/21/2024
Fondi : 3,000.00 €
LLoji : Shërbim
Kategoria : AUTOMOTIVE
KORPORATA ENERGJETIKE E KOSOVËS SH.A Furnizimi me material dhe pajisje elektrike
Data e Publikimit : 6/18/2024
Afati : 7/9/2024
Fondi : 11,532.00 €
LLoji : Furnizim
Kategoria : ELEKTRIKE & ENERGJETIKE
KOMUNA E MITROVICËS VERIORE Asfaltimi dhe rregullimi i rrugëve dhe rrugicave në qytet
Data e Publikimit : 6/18/2024
Afati : 6/25/2024
Fondi : 774,588.00 €
LLoji : Pune
Kategoria : INFRASTRUKTURË & NDËRTIMTARI
POLICIA E KOSOVËS Furnizimi me material shpenzues dhe shërbime të shtypjes
Data e Publikimit : 6/18/2024
Afati : 7/29/2024
Fondi : 133,557.50 €
LLoji : Furnizim
Kategoria : MATERIAL ZYRE & PRINTIM
KOMUNA E GRAÇANICËS Mbështetje financiare për projektet në fushën e zhvillimit ekonomik
Data e Publikimit : 6/18/2024
Afati : 7/4/2024
Fondi : 80,000.00 €
LLoji : Shërbim
Kategoria : GRANTE
KOMUNA E ISTOGUT Transporit i nxënësve nga vendbanimet në shkolla - 22 Lote
Data e Publikimit : 6/14/2024
Afati : 7/24/2024
Fondi : 297,000.00 €
LLoji : Shërbim
Kategoria : TRANSPORT
POLICIA E KOSOVËS Rrënimi i objekteve të vjetra në kampin Vrella
Data e Publikimit : 6/20/2024
Afati : 7/12/2024
Fondi : 160,000.00 €
LLoji : Pune
Kategoria : INFRASTRUKTURË & NDËRTIMTARI
SPITALI I PËRGJITHSHËM - GJAKOVË Furnizim me lente për cataract
Data e Publikimit : 6/14/2024
Afati : 7/4/2024
Fondi : 15,000.00 €
LLoji : Furnizim
Kategoria : MEDICINALE - LABORATORIKE
KOMUNA E SHTIMES Mirëmbajtja e IT për institucionet e komunës së Shtimes
Data e Publikimit : 6/20/2024
Afati : 6/24/2024
Fondi : 3,840.00 €
LLoji : Shërbim
Kategoria : IT & TEKNOLOGJI
Të gjitha burimet e shpalljeve të tenderëve dhe granteve në një vend

Shpalljet sipas kategorisë

të shprehura në përqindje
loading...
loading...
loading...
loading...

Tenderët e shpallur

Numri i shpalljeve së javes së fundit

Shpalljet sipas kërkesës

të shprehura në përqindje
loading ...
loading ...
loading ...

VEGLAT

SHËRBIMI I NJOFTIMEVE PËR TENDER Qasje në Platformë (të gjitha shpalljet aktive dhe filtrim sipas nevojës)
-Njoftim cdo dit me email
-Përzgjedhje e Kategorive
-Të gjitha burimet e shpalljeve (e-prokurim, gazeta, organizatat e huaja, banka, biznese dhe organizata vendore)
-Mundësi e njoftimeve me SMS (për kategori të caktuara)
-Shpallje Tenderi sipas nevojës në platformë dhe dërgimi me email tek abonuesit tanë.
SHËRBIMI I NJOFTIMEVE PËR GRANTE -Qasje në Platformë (të gjitha shpalljet aktive dhe filtrim sipas nevojës)
-Njoftim cdo dit me email
-Përzgjedhje sipas kategorive
-Mbi 300 burime të shpalljeve, vendore dhe ndërkombëtare
-Mundësi e njoftimeve me SMS
-Shpallje e Grantit ne platformë dhe njoftimi me email i abonuesve tanë.
INVEST -Krijo shpallje për gjetjen e investitorëve
-Njoftimi i abonuesve tanë me email
-Gjej investitorët e nevojshëm përmes platformës VagonApp!
Telefoni
Na kontaktoni përmes telefoni
Email
Na kontaktoni përmes email
Messengeri
Mund të na shkruani përmes Facebook